ΑΥΤΗ είναι η βασική ύποπτος για το κατεψυγμένο πτώμα στην Καλλιθέα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο «κυνήγι» της 45χρονης Βουλγάρας, πρώην συζύγου του ναυτικού, βρίσκονται από χθες ελληνικές και βουλγαρικές αρχές για να λύσουν το γρίφο με το πτώμα στον καταψύκτη της Καλλιθέας. 

Η γυναίκα πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας στις 7 Ιανουαρίου, δέκα ημέρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση του 63χρονου ναυτικού και όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές ο εντοπισμός της είναι θέμα χρόνου. 

Η Ασφάλεια γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της, τον τόπο κατοικίας της και μέσω της Interpol έχει ενημερώσει τις αρχές της γειτονικής χώρας προκειμένου να βρεθεί και να δώσει εξηγήσεις, καθώς θεωρείται η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του Έλληνα ναυτικού.     

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας γνωρίζει όλο το χρονικό της θυελλώδους σχέσης του 63χρονου και της 45χρονης. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία και ο ναυτικός το 2003 αποφάσισε να παντρευτεί και να φέρει τη νεαρή τότε γυναίκα στη χώρα μας. Μάλιστα, λίγους μήνες αργότερα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι το οποίο εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην πατρίδα της μητέρας του. 

Ο γάμος δεν κράτησε πολύ και το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να μείνει σε διαφορετικά σπίτια. Όμως εξακολουθούσαν να έχουν επαφές και ο ναυτικός την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της για να βλέπει το παιδί του. Οι προστριβές και τα επεισόδια μεταξύ του ζευγαριού ήταν έντονα λόγω του παιδιού και δεν ήταν λίγες οι φορές που γείτονες τους άκουγαν να τσακώνονται άγρια και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Μάλιστα λένε πως οι διαμάχες είχαν φθάσει μέχρι και τα δικαστήρια...

Η ιατροδικαστής περιμένει να ξεπαγώσει το πτώμα προκειμένου να διενεργηθεί νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και στη συνέχεια να ληφθούν αποτυπώματα από την Αστυνομία έτσι ώστε να ταυτοποιηθεί και τυπικά το πτώμα. Οπως αναφέρουν πληροφορίες ο 63χρονος ήταν δεμένος, φιμωμένος ενώ υπήρχαν και ίχνη αίματος στον καταψύκτη γεγονός που δείχνει ότι ο άνδρας έφερε τραύματα εξωτερικά. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα