ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Βρέθηκε DNA του Τζιχαντιστή τρομοκράτη του Παρισιού στην Αθήνα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κι όμως, τώρα και μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι οι Γάλλοι αποφάσισαν να ... μοιραστούν τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους και έτσι προέκυψε ότι ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο εγκέφαλος της πολλαπλής τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι ήταν στην Αθήνα.

Για καιρό η αντιτρομοκρατική είχε στη διάθεσή της το DNA του τρομοκράτη, αλλά το είχε καταχωρημένο ως “ορφανό”. Πιθανότατα το γενετικό υλικό του τρομοκράτη είχε εντοπιστεί στην επιχείρηση στο Παγκράτι που είχε εντοπιστεί όμως μόνο ένα κινητό που φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε για να συντονίζει τρομοκρατική ομάδα τζιχαντιστών που ετοίμαζε χτύπημα στο Βέλγιο.

Τώρα και μετά τον θάνατο του τρομοκράτη στην επιχείρηση των γαλλικών αρχών στο Παρίσι οι Γάλλοι αποφάσισαν να στείλουν δείγμα του dna του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ στις ελληνικές αρχές και έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” το “ορφανό” γενετικό υλικό απέκτησε ονοματεπώνυμο.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε χθες το newsit.gr οι ελληνικές αρχές είχαν κάνει και δεύτερη επιχείρηση στα Σεπόλια. Και εκεί είχε εντοπιστεί γενετικό υλικό. Μάλιστα τα δυο διαμερίσματα σε Παγκράτι και Σεπόλια φαίνεται ότι με βάση το dna που είχε εντοπιστεί φαινόταν ότι χρησιμοποιούνταν από τα ίδια άτομα.

Τότε οι ελληνικές αρχές είχαν στείλει στο Βέλγιο τα στοιχεία που είχαν εντοπίσει, αλλά οι Βέλγοι επέλεξαν να κρατήσουν ό,τι στοιχεία είχαν εκείνοι... για τον εαυτό τους!

Είναι ενδεικτικό ότι και οι Γάλλοι τώρα και μετά τα όσα έγιναν στο δείγμα dna που έστειλαν δεν έχουν στείλει ονοματεπώνυμο, αλλά κάποιους κωδικούς, επιλέγοντας και πάλι τη μυστικοπάθεια, αντί της συνεργασίας.

Όλα αυτά την ώρα που αποδεικνύεται ότι και άλλος τζιχαντιστής τρομοκράτης “μπαινόβγαινε” στη χώρα μέσω Ιταλίας, είχε εντοπιστεί από τις ελληνικές αρχές, όμως οι σύσταση από τις ξένες υπηρεσίες ήταν απλά για διακριτική παρακολούθηση!