ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Η στιγμή που ανατινάζεται η γυναίκα καμικάζι στο Παρίσι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι η δραματική στιγμή που η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen, η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην ιστορία της Ευρώπης και ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, "εγκεφάλου" της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία έχει ζωστεί.

Είναι ξημερώματα Τετάρτης και η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής RAID στο Saint Denis έχει μόλις ξεκινήσει. Ομάδες πάνοπλων ανδρών κυκλώνουν το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε ένα μικρό στενό και στο ισόγειο έχει ένα δημοτικό σχολείο. Από το παράθυρο, οι δράστες απαντούν. Η ανταλλαγή πυροβολισμών είναι καταιγιστική, ενώ μια ομάδα αστυνομικών μπαίνει στο κτίριο.

Μέχρι που από το παράθυρο βγαίνει μια λάμψη! Είναι η στιγμή που η νεαρή γυναίκα πυροδότησε τα εκρηκτικά και ανατινάχθηκε. Το συγκλονιστικό video έφτασε στα χέρια του ABC, το οποίο και το μεταδίδει μια μέρα αφού οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι στην επιδρομή αυτή σκοτώθηκε και ο 27χρονος Αμπαούντ, ο φερόμενος ως εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι.

To video έχει καταγραφεί με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρίσκεται σε κτίριο διαγώνια απέναντι από το διαμέρισμα κρησφύγετο όπου έμεναν οι τζιχαντιστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

[iframe src='http://abcnews.go.com/video/embed?id=35315504' width='640' height='360' scrolling='no' style='border:none;' ]
ABC Breaking News | Latest News Videos