«ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ»: Οι τζιχαντιστές απειλούν με νέο μακελειό ολόκληρο τον πλανήτη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμη και πλάνα από ταινίες του Χόλιγουντ επιστρατεύουν τα μέλη και οι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), στήνοντας σκηνικό παγκόσμιου τρόμου και δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, στο οποίο απειλούν την ανθρωπότητα με ένα νέο μπαράζ επιθέσεων.

Στο βίντεο που τιτλοφορείται «Το Παρίσι γκρεμίστηκε» απεικονίζονται τζιχαντιστές να εκτοξεύουν απειλές κατά του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στα γαλλικά και τ’ αραβικά, ενώ υπάρχουν πλάνα από την ταινία δράσης «GI Joe» (2009) που δείχνουν τον Πύργο του Άιφελ να καταρρέει, γκρεμίζοντας τη γέφυρα του Σηκουάνα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στα πλάνα περιλαμβάνεται και μια εικόνα αεροσκάφους της Air France στον διάδρομο απογείωσης, με τους τζιχαντιστές να λένε σε ένα μείγμα αραβικής και γαλλικής γλώσσας ότι «οι Γάλλοι θα πληρώσουν το τίμημα όταν θα ταξιδεύουν σε άλλες χώρες».

Μάλιστα κάνουν λόγο για επιθέσεις χειρότερες από αυτές της 11ης Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστές του νέου βίντεο είναι δύο τζιχαντιστές, ένας μασκοφόρος και ένας με ακάλυπτο το πρόσωπό του, με τη γαλλική τηλεόραση να υποστηρίζει ότι πρόκειται για τον Γιάνις Μπελαμρά, έναν πρώην υπάλληλο delivery που τώρα έχει αλλάξει το όνομά του σε Αμπντούλ Γουαντούτ.