Χανιά: Αυτό είναι το “τέρας” που βίαζε επί δύο χρόνια την ανήλικη κόρη του! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε κολαστήριο είχε μετατραπεί για μια μαθήτρια το σπίτι της στα Χανιά, όπου τα τελευταία δύο χρόνια έπεφτε θύμα βιασμού από τον πατέρα της! Η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε άλλο τον εφιάλτη και πριν από περίπου 10 ημέρες πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Με τρεμάμενη φωνή κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βιάζει κατ' εξακολούθηση από τα δεκατέσσερά της.

Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 37χρονο Βούλγαρο, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του και τις φωτογραφίες του, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης. Πρόκειται για τον Kiril Angelov του Penev και της Donka, που γεννήθηκε το 1978. Οι αστυνομικοί άκουγαν αποσβολωμένοι τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που έβγαιναν από το στόμα της μαθήτριας, η οποία, όπως τους είπε, δεν μπορούσε να υπομένει άλλο το μαρτύριο.

Ζούσε στην κόλαση

Οπως περιέγραψε, ζούσε την κόλαση τα τελευταία δύο χρόνια, από τη στιγμή που η μητέρα της τούς εγκατέλειψε και έφυγε από την Ελλάδα! Οπως είπε, οι γονείς της πήραν διαζύγιο και ξαφνικά η μητέρα της αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό, αφήνοντάς την πίσω να ζήσει με τον πατέρα της.

Ο τριανταεφτάχρονος κατηγορούμενος παιδεραστής και η δεκαεξάχρονη έμεναν σε ένα σπίτι στην περιοχή του Γερανίου και οι μέρες περνούσαν δύσκολα για το άτυχο κοριτσάκι, που αναγκάστηκε να ζήσει χωρίς τη μητέρα του. Η ζωή της, όπως κατήγγειλε, μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ο πατέρας της άρχισε να την επισκέπτεται συχνά στο δωμάτιό της, όχι για να την καληνυχτίσει, αλλά για να ξεσπάσει πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Η μαθήτρια δεν έχει άλλους συγγενείς στους οποίους ενδεχομένως να αποκάλυπτε τη φρίκη που περνούσε, ενώ φοβόταν να μιλήσει σε φίλους ή δασκάλους. Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου αποφάσισε μόνη της να πάει στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και το απόγευμα της ίδιας μέρας συνέλαβαν τον τριανταεφτάχρονο, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση και αιμομιξία κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεκαεξάχρονη ήδη έχει μεταφερθεί σε ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Χανίων, προσπαθώντας να επουλώσει τις πληγές στην ψυχή της.

Πηγή: Espressonews