Πακιστανός επιτέθηκε σε 17χρονες τουρίστριες στην Κρήτη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επίθεση από έναν 19χρονο υπήκοο Πακιστάν δέχτηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης δύο 17χρονες τουρίστριες από την Δανία που έκαναν τις διακοπές τους στην Χερσόνησο της Κρήτης. Το περιστατικό σημειώνεται δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια στην Κω.

Στιγμές τρόμου βίωσαν δύο 17χρονες κοπέλες από τη Δανία, οι οποίες απολάμβαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Χερσόνησο της Κρήτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival.gr, 19χρονος Πακιστανός επιτέθηκε στις δύο ανήλικες τουρίστριες σε χώρο του ξενοδοχείου που διέμεναν. Αρχικά έριξε στο έδαφος την μία από τις δύο ανήλικες και στη συνέχεια επιχείρησε να αρπάξει την δεύτερη. Οι 17χρονες δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Αντιστάθηκαν και μόλις βρήκαν την ευκαιρία έτρεξαν προς το δωμάτιό τους. Ο Πακιστανός τις ακολούθησε, όμως αυτές πρόλαβαν και έκλεισαν την πόρτα. Ειδοποίησαν άμεσα τον υπάλληλο που βρισκόταν στη reception του ξενοδοχείου. Εκείνος με τη σειρά του κάλεσε το 100. Ο δράστης αποχώρησε από το ξενοδοχείο αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Νωρίτερα, ο 19χρονος Πακιστανός είχε προβεί σε μπαράζ παραβατικών πράξεων. Αρχικά αποπειράθηκε να διαρρήξει δωμάτια του ίδιου ξενοδοχείου. Στη συνέχεια επιτέθηκε σε δύο νεαρούς τουρίστες έξω από το δωμάτιό τους με σκοπό να τους ληστέψει. Αργότερα έφυγε από το ξενοδοχείο και επιχείρησε να διαρρήξει μονοκατοικία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και επέστρεψε στο ξενοδοχείο τρέχοντας. Εκεί βρήκε τις δύο τουρίστριες από τη Δανία και τις επιτέθηκε.

Ο 19χρονος δράστης τη στιγμή της επίθεσης ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς απάντησε ότι εργάζεται σε εστιατόριο της περιοχής ως λαντζιέρης. Ο Πακιστανός αναγνωρίστηκε ως δράστης από τις 17χρονες, από τον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας και από τους νεαρούς τουρίστες που αποπειράθηκε να ληστέψει. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για την επίθεση στις ανήλικες, απόπειρα ληστείας και απόπειρα κλοπής.

Είχε συλληφθεί πριν από 3 ημέρες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival.gr, πριν από τρεις ημέρες ο 19χρονος Πακιστανός είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής στην πόλη του Ηρακλείου. Αφέθηκε ελεύθερος καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τρεις ημέρες αργότερα.

Φυλακίστηκε αλλά… αποφυλακίστηκε πρόωρα

Τον Οκτώβριο του 2021 είχε οδηγηθεί στη φυλακή αφού καταδικάστηκε για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησία. Η αρχική ποινή των 4 ετών μειώθηκε σε 32 μήνες κατόπιν έφεσης. Τελικά αποφυλακίστηκε πρόωρα στις 15 Μαΐου του 2023, εκτίοντας ποινή φυλάκισης περίπου 18 μηνών.