ΑΥΤΟΣ είναι ο υπάλληλος του λούνα παρκ που συνελήφθη για ΑΣΕΛΓΕΙΑ σε δύο ανήλικα αδερφάκια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την υπόθεση ασέλγειαςσε βάρος δύο ανήλικων αδερφών.

Πρόκειται για τον:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Απόστολο του Βασιλείου και της Δήμητρας γεν. 07-03-1985, κάτοικο Σερρών.

aselgeia

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος, υπάλληλος λούνα παρκ είχε συλληφθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες, με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, έναντι αμοιβής οι οποίοι συμπλήρωσαν τα δέκα, όχι όμως τα 15 έτη της ηλικίας τους, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα την ώρα που βρισκόταν σε αυτοκίνητο μαζί με δύο ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 12 και 13 ετών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το προηγούμενο βράδυ είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής που έφτανε τα 30 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει και στα δύο αδελφάκια, ενώ κατά την τελευταία τριετία προέβαινε συστηματικά σε παρόμοιες πράξεις με θύμα τον 13χρονο, έναντι αμοιβής κάθε φορά.

Κατά πληροφορίες, ο 30χρονος δούλευε περιστασιακά σε λούνα-παρκ, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB stick), ενώ από το σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων, το περιεχόμενο των οποίων ερευνάται.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, της διευκόλυνσης διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων και της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805, 23210-90918, 23210-90905 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.