Πάτρα: Πνίγηκε για να σώσει τις φίλες του – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την τραγωδία με τους νεκρούς φοιτητές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορούσε να σωθεί αλλά έμεινε μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο που βούλιαζε στο λιμάνι της Πάτρας για να σώσει τις δύο φίλες του, που είχαν εγκλωβιστεί...
Ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης όμως δεν τα κατάφερε και χάθηκε μαζί τους! Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, έκανε τα μάτια όσων τον άκουγαν να πλημμυρίσουν από δάκρυα.

Ο άτυχος φοιτητής της Γεωπονικής διασκέδαζε σε ένα πάρτι με την 23χρονη Ρεγγίνα και την 20χρονη Γεωργιάννα και θυσιάστηκε για να τις απεγκλωβίσει όταν έγινε το δυστύχημα στις 05.40 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. "Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Ηταν θέλημα Θεού να φύγει. Προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που ήσαν πίσω. Και "έφυγε" μαζί τους. Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Θέλω να σας γνωρίσω. Είστε και δικά μου παιδιά" έλεγε με αναφιλητά ο πατέρας του Αλέξη Αντρέα, αποχαιρετώντας τον γιο του.

Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί του λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ούτε και χθες κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλοι δύο νέοι που διασώθηκαν θα είναι σε θέση να μιλήσουν στους λιμενικούς και να καταθέσουν για το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Οι λιμενικοί, στο πλαίσιο των ερευνών τους αναζήτησαν οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του Λιμενικού, που στεγάζονται στο παλιό λιμάνι. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εικόνες που έχουν καταγραφεί δεν βοηθούν στην πρόοδο των ερευνών.

Οι πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πάτρας, αναμένεται να παραδώσουν σε περίπου ένα μήνα το πόρισμά τους, για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν να έχουν ικανό χρόνο στην διάθεσή τους, ώστε να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που θα συλλέξουν και ταυτόχρονα να αξιολογήσουν τυχόν νέα ευρήματα, που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των ερευνών.

Θρήνος στις κηδείες των δύο φοιτητών στην Πάτρα
Γονείς, παιδιά, αστυνομικοί και πλήθος κόσμου, άνω των 2.000 ατόμων, θεώρησαν καθήκον τους να στηρίξουν τις δύο οικογένειες, παρουσία του Μητροπολίτη Χρυσόστομου, που προσπάθησε να δώσει κουράγιο στους τέσσερις γονείς, που έζησαν το χειρότερο. Να φεύγουν πρώτα τα παιδιά τους και μάλιστα τόσο νέα και τόσο τραγικά...

Πηγή: PatrasTimes, Εφημερίδα Espresso