ΦΡΙΚΗ στη Ζάκυνθο: Βίαζε τα ανήλικα παιδιά του και την ανήλικη θετή του κόρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου ο 52χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 67 χρόνια κάθειρξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιών και τη κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στο Κακουργιοδικείο του Πύργου, ολοκληρώθηκε μια υπόθεση που αναστάτωσε την Ζάκυνθο το 2010. Μάνα και κόρη γυναίκες είχαν καταθέσει μήνυση κατά του πατριού και συζύγου αντίστοιχα για το συστηματικό βιασμό της 18χρονης από την ηλικία των 12 ετών και για έξι χρόνια.

O 52χρονος από τη Ζάκυνθο, όπως αποδείχτηκε στο Κακουργιοδικείου του Πύργου, ασελγούσε συστηματικά (2 έως 3 φορές την εβδομάδα) στην τότε 12χρονη κόρη της γυναικάς του από το πρώτης της γάμο.

Η άτυχη κοπέλα υπέμενε όλα αυτά τα χρόνια τον βιασμό του πατριού της, ο οποίος απειλώντας την, της είχε κρατήσει το στόμα «κλειστό». Η νεαρή κοπέλα μόλις ενηλικιώθηκε δεν άντεξε, μίλησε στην μητέρα της και αμέσως η δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση, καθώς ο ημεδαπός ασελγούσε και στα δύο φυσικά τέκνα του από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, που έγινε την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή, ο 52χρονος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδειξε καμία μετάνοια για την πράξεις του και αρνήθηκε κάθε κατηγορία.

Σήμερα, η μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της ζουν στο εξωτερικό ενώ το 23χρονο σήμερα θύμα ζει μαζί με το βιολογικό της πατέρα.