ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που όργωναν την Αττική (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων  αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 έως 36 ετών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Τα μέλη της παραπάνω εγκληματικής ομάδας διέπρατταν διακεκριμένες κλοπές, σε βάρος εταιρειών και καταστημάτων σε περιοχές των Νοτίων και Βορείων προαστίων της Αττικής (Σχετικό το από 27-4-2015 Δελτίο Τύπου μας).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) (επ.) DINE (ον.) ANDREA του Sotiri και της Polyxeni , που γεννήθηκε το 1979 στην Αλβανία.

Β) (επ.) MARNICOLLAJ (ον.) PELLUMB του Nikoll και της Dina , που γεννήθηκε το 1987 στην Αλβανία.

Γ) (επ.) NUHAJ (ον.) RADJON του Ritva και της Lintita , που γεννήθηκε το 1988 στην Αλβανία.

Δ) (επ.) METO (ον.) KLAJDI του Saba και της Pushime , που γεννήθηκε το 1990 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875200 και 210-6875187 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.