Σχεδίαζε απόδραση στη Βουλγαρία ο παιδοκτόνος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κυνικός και αμετανόητος που μεθόδευσε τις φρικιαστικές του πράξεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, αποδεικνύεται ο 27χρονος παιδοκτόνος Σάββας (Στάνισλαβ) Μπαργκαρντζίεφ, μέσα από τις περιγραφές των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

«Εσύ θα βρεθείς μπλεγμένη», έλεγε ξανά και ξανά ο 27χρονος στη μητέρα της Αννυ, ώστε να την αναγκάσει να μην πάει στους αστυνομικούς και να δηλώσει την εξαφάνιση της μικρής

Οπως επισημαίνουν στο «Εθνος», έχουν αναγνωριστεί συγκεκριμένες κινήσεις του παιδοκτόνου, που δείχνουν ένα προσχεδιασμένο πλάνο φρίκης με τελικό στόχο την απόδραση στη Βουλγαρία.

Οι επικεφαλής των ερευνών δηλώνουν ότι επιχείρησε να πείσει τη σύντροφό του Δημητρίνα Μπορίσοβα να ξεχάσει την 4χρονη κόρη της γιατί είχε «εξαφανιστεί». Ηταν συντονισμένες οι προσπάθειες του 27χρονου να μεταπείσει τη μητέρα της Αννυ να μην καταγγείλει την εξαφάνιση του παιδιού, λέγοντάς της ότι το παιδί έχει χαθεί και η αστυνομία θα τα «ρίξει» πάνω της. «Εσύ θα βρεθείς μπλεγμένη», της έλεγε ξανά και ξανά, ώστε να την αναγκάσει να μην πάει στους αστυνομικούς.

Αφού είχε υλοποιήσει τα νοσηρά και άρρωστα σχέδια εξαφάνισης της σορού, εκτιμούμε ότι ήθελε να κερδίσει χρόνο με τη μητέρα, ώστε να αποφευχθεί η επίσημη δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία, πείθοντάς την ότι το παιδί έχει χαθεί.

Πηγή: parapolitika.gr