Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 51χρονου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 51χρονου, που από το Σάββατο παραμένει εξαφανισμένος, φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου στην υπόθεση δολοφονίας του 51χρονου Α. Ζ. που βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 51χρονου, ο οποίος από το Σάββατο παραμένει εξαφανισμένος, φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Σύμφωνα με αναφορές, ο 51χρονος φέρεται να συνδεόταν φιλικά με τον άνδρα που αναζητείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του και να τον φιλοξενούσε κατά καιρούς στο σπίτι του. Από τη στιγμή που έγινε το έγκλημα ο φιλοξενούμενος εξαφανίστηκε και τα ίχνη του αγνοούνται, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του.

«Την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας βρίσκονταν στο σπίτι οι δύο άνδρες από την Αλβανία (σσ θύμα και ύποπτος) και ένας Έλληνας. Το βράδυ έφυγε από το σπίτι ο Έλληνας και άφησε πίσω του τους άλλους δύο οι οποίοι θα κοιμόντουσαν στο σπίτι του 51χρονου. Την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τον 51χρονο νεκρό, καθισμένο σε μία καρέκλα να φέρει τραύμα από σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο τρίτος της παρέας είχε εξαφανιστεί και ακόμη αναζητείται» ανέφεραν πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος - protothema.gr