Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία.

Αρχικά η μικρή είχε δηλωθεί "αγνώστου πατρός" αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο βιολογικός πατέρας εντοπίστηκε από Αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για κατάθεση. Μέχρι στιγμής φέρεται να μην γνωρίζει το παραμικρό γύρω από την εξαφάνισή της κόρης του, η οποία παραμένει άφαντη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το newsit.gr, οι αστυνομικοί μάζεψαν πληροφορίες από την μητέρα της 4χρονης και κατάφεραν να εντοπίσουν τον άνθρωπο, ο οποίος πιθανολογείται πως είναι ο πατέρας της μικρής.

Ο άνδρας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 10:00 από τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια για να δώσει κατάθεση, ωστόσο δεν υπάρχουν, προς το παρόν τουλάχιστον, πληροφορίες ή ενδείξεις σε βάρος του για εμπλοκή στην υπόθεση της εξαφάνισης του 4χρονου κοριτσιού. Η υπόθεση ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί έντονα τις Αρχές, που υποπτεύονται και τον ρόλο της μητέρας, η οποία φέρεται να έχει "μπερδέψει" τις καταθέσεις της, κάτι που δείχνει πως ίσως γνωρίζει περισσότερα από όσα λέει.