ΔΕΔΔΗΕ: Έκαναν την Ομόνοια εργοτάξιο επειδή υπάλληλος έκοψε τα καλώδια καταστήματος (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφεται στον όμιλο επιχειρήσεων της ΔΕΗ

- Αυθαίρετη συμπεριφορά υπαλλήλου οδήγησε στις εικόνες που θα δείτε από την περιοχή της Ομόνοιας

- Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων 

Σύμφωνα με καταγγελία στο Piraeus Press, αναστάτωση προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στις αρχές της Λεωφόρου 3ης Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Βάσει πάντα των ίδιων πληροφοριών, υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ κλήθηκε ύστερα από βλάβη σε κατάστημα της προαναφερόμενης περιοχής, προκειμένου να υπάρξει άμεση αποκατάστασή της.

Αντί αυτού όμως, ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ φέρεται να προξένησε ακόμα μεγαλύτερη βλάβη (από άγνοια, λάθος ή ενδεχόμενο δόλο;), προβαίνοντας σε μια αδικαιολόγητη ενέργεια, αφού όπως αναφέρει ο καταγγέλλων επιχειρηματίας στο Piraeus Press, ο εν λόγω άνδρας ο οποίος έγινε άφαντος μετά τη ζημιά που προκάλεσε, έκοψε τα καλώδια που συνδέουν το κατάστημα με το δίκτυο της ΔΕΗ!

Μετά από απίστευτη ταλαιπωρία, ο καταγγέλλων απευθύνθηκε στον προϊστάμενο της υπηρεσίας, ο οποίος και απέστειλε άμεσα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκειμένου να διορθώσουν το πρόβλημα που προκάλεσε ο συνάδελφός τους.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Piraeus Press, η περιοχή μετατράπηκε σε πραγματικό εργοτάξιο... ενώ εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί την ταλαιπωρία και την ενδεχόμενη ζημία που προκλήθηκε στους επιχειρηματίες, μιας και το Σάββατο αποτελεί μια από τις καλύτερες εισπρακτικά ημέρες για τους καταστηματάρχες.

Το Piraeus Press παρακολουθεί στενά το θέμα καθώς θεωρείται πολύ πιθανό ότι η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων.