Νεκρός βρέθηκε ο γιος του βουλευτή Χρήστου Βυζοβίτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αιφνίδιος ο θάνατος του Τάσου Βυζοβίτη, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα.

Ηταν γιος του βουλευτή Πέλλας της Ν.Δ. Χρήστου Βυζοβίτη.

Σύμφωνα με το Iefimerida τα αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν μετά από ιατρικό πόρισμα. Ο Τάσος Βυζοβίτης διέμενε μόνιμα στην Αθήνα και εργαζόταν σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Στις δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νικήτα Κακλαμάνη. Η κηδεία του προγραμματίσθηκε σε νεκροταφείο των Αθηνών.

Γενημμένος το 1975 στην Αθήνα, με σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάστηκε με περιοδικά, εφημερίδες και την τηλεόραση και ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.Σ.Υ.Ν.), καθώς επίσης και αναπληρωτής υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, την οποία εκπροσωπούσε στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας μέχρι το 2010.

Οι κοινωνικές παρεμβάσεις και δράσεις του επικεντρώνονταν στην οικολογία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και στις νέες τεχνολογίες. Ηταν μέλος διαφόρων επιστημονικών και κοινωνικών σωματείων και ενώσεων, όπως της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Επιπλέον, ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Αθήναις Εδεσσαίων, ενός σωματείου που συστάθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του πατέρα του, Χρίστου Βυζοβίτη, ο οποίος καταγόταν από την Έδεσσα και εκπροσωπούσε τον νομό Πέλλας επί σειρά ετών ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.