Βγήκε από τη θάλασσα και ξεψύχησε: Φοιτητής πέθανε ξαφνικά σε παραλία στη Σίφνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ στη Λαμία από τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θανάση Ζέρβα, που έφυγε από την ζωή χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σίφνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του γνωστή παραλία του νησιού, όταν για άγνωστή μέχρι στιγμής αιτία βγαίνοντας από την θάλασσα αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία και τάση προς έμετο. Η παρέα του, αν και προσπάθησε αρχικά να τον βοηθήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς ο Θανάσης Ζέρβας κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του στην παραλία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβίδης με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook. O 23χρονος φοιτητής ήταν γιος του αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη.

«Σαν Παιδί μας…

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο για την απώλεια του νεαρού Θανασάκη Ζέρβα, γιου του Δημήτρη και της Δέσποινας.
Είμαστε συγκλονισμένοι.
Καλό σου ταξίδι παιδί μου.
Δεν έχω τη δύναμη να αρθρώσω ούτε τα στοιχειώδη λόγια προς τους γονείς σου.
Ποια παρηγοριά να σας δώσουμε Δέσποινά μου, Δημήτρη μου;
Πόσο μαύρη μπορεί να γίνει η ζωή σε μια στιγμή;»

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στην σορό του 23χρονου θα ρίξουν φως στις πραγματικές συνθήκες πως οδήγησαν στον αιφνίδιο θάνατο του.