Φρίκη στο Μενίδι: Τον σκότωσε γιατί βίαζε την ίδια και τις αδελφές της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο δολοφονηθείς φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε το θύμα, ενώ παράλληλα ασκούσε σεξουαλική κακοποίηση και στις δύο αδελφές της.

Μία 24χρονη βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών. Η σορός του 33χρονου Έλληνα είχε βρεθεί τα ξημερώματα της 45ης Φεβρουαρίου έξω με θανάσιμα χτυπήματα από μαχαίρι.

Μετά από μήνες ερευνών διαπιστώθηκε ότι το φόνο είχε διαπράξει μία 24χρονη Ελληνίδα γειτόνισσα, του θύματος. Οι ρόλοι όμως μεταξύ θύματος και θύτη δεν είναι ευδιάκριτοι. Ο 33χρονος φέρεται να βίαζε τόσο την νεαρή κοπέλα, όσο και τις δύο αδελφές της.

Επιπλέον εξέδιδε την πρώτη, με σκοπό την προμήθεια των ναρκωτικών του. Το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία, όταν ο νεαρός πίεσε την κοπέλα να πάει σε ραντεβού που της είχε κανονίσει με πελάτη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του.

Σε βάρος της 24χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σχηματίστηκε δικογραφία. Το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη σύλληψή της ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.