Νέες αποκαλύψεις! Ο Βαγγέλης ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας η ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που φαίνεται να ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το μοιραίο κόψιμο στον δεξί καρπό του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη ταιριάζει με τις διαστάσεις της λάμας του αναδιπλούμενου σουγιά που βρέθηκε δίπλα του, όπως αναφέρουν πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Στην έκθεση του ιατροδικαστή καταγράφεται, επίσης, εύρημα και δεύτερης, μικρότερης αμυχής, «δοκιμαστικής» -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- σε κοντινό σημείο από το βαθύ πλήγμα, δείγμα της ενστικτώδους αντίδρασης επιβίωσης του ατόμου.

Αυτή η διαπίστωση, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, αναδεικνύει με δυσάρεστο τρόπο την αποφασιστικότητα του 20χρονου σπουδαστή να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, παρά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθειά του. Ο άτυχος Βαγγέλης, με βάση τα ευρήματα του ιατροδικαστή, έχασε τη ζωή του το πολύ μέσα σε πέντε λεπτά από την ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ δεν αποκλείεται να περπάτησε λίγα μέτρα μέχρι να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αυτή η αποφασιστικότητα του Βαγγέλη να θέσει τέλος στη ζωή του φαίνεται πως ήταν δείγμα υψηλής πίεσης, ψυχολογικής φόρτισης και αυτοτιμωρίας, υποστηρίζουν αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πηγή: protothema.gr