ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Το χέρι του Γιακουμάκη μαρτυρά δολοφονία”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι μια φωτογραφία απο την δικογραφία της υπόθεσης Γιακουμάκη που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Κι αυτό διότι η τομή στο χέρι του παιδιού δείχνει ξεκάθαρα σύμφωνα με τον ιδιωτικό αστυνομικό Κώστα Σπύρου πώς δεν έγινε απο τον ίδιο αλλά απο κάποιον άλλον.

Το στηρίζει στην φορά της τομής στο επικάρπιο καθώς και στο σημείο που βρίσκεται στο χέρι του. Ο ιδιωτικός αστυνομικός που έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνά του για την υπόθεση Γιακουμάκη και τις αναφορές του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μιλώντας στο μπλογκ μας ξεκαθαρίζει: » Είναι δολοφονία και θα το αποδείξω. Γι αυτό και με αίτημα μου ζητάω να γίνει η εκταφή του Βαγγέλη. Η τομή είναι ανάποδη. Κάποιος την έκανε μετά τον θάνατο του. Θα δείτε πώς ότι σας λέω θα αποδειχτεί».

Την ίδια ώρα οι γονείς του νεκρού αντιδρούν μέσω του δικηγόρου τους, με τις αποκαλύψεις του κ.Σπύρου και κάνουν λόγο για προσβολή και αίολα στοιχεία.

Δεν γνωρίζω ποιος έχει δίκιο. Γνωρίζω πώς κάποια στιγμή αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί ή ακόμη και δράστες μιας δολοφονίας θα πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να δικαστούν…

Πηγή: nassosblog