Νέα τροπή στο θρίλερ με τον πνιγμό του 22χρονου στο Βόλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα τροπή λαμβάνει το θρίλερ της προανάκρισης, για τον πνιγμό του 22χρονου, που έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στα νερά του Παγασητικού, στο λιμάνι του Βόλου, μπροστά στα μάτια του 20χρονου φίλου του που ειδοποίησε τις αρχές.

Η προσπάθεια των Αξιωματικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου να ρίξουν φως στην υπόθεση, οδήγησε τελικά, στη σύλληψη του 20χρονου φίλου του θύματος για χρήση ναρκωτικών αλλά και ακόμα ενός 20χρονοου, για διάθεση ναρκωτικών ουσιών

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ο 20χρονος φίλος του άτυχου 22χρονου συνελήφθη για χρήση ναρκωτικών ουσιών, την οποία ομολόγησε κατά την διάρκεια της ολυνύκτιας κατάθεσής του.

Μάλιστα, η κατάθεσή του, οδήγησε τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος και σε ακόμα έναν 20χρονο, ο οποίος φέρεται να προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες τα άλλα δύο παιδιά και στην κατοχή του, μετά από έρευνα, βρέθηκε ποσόστητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό μεικτού βάρους 6,4 γραμμαριών και μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

Ο φίλος του άτυχου 22χρονου, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέως Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος πρόκειται να προσαχθεί ενώπιων του την Τρίτη.

Ναρκωτικά στα ρούχα του 22χρονου

Σύμφωνα με το e-Volos.gr στο Λιμενικό Σώμα, οι Αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, κατά την ανάσυρση της σορού του 22χρονου, εντόπισαν στα ρούχα του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, παρόλα αυτά όμως αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών αλλά και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστώσουν αφενός εάν ο 22χρονος είχε κάνει όντως χρήση ναρκωτικών ουσιών και αφετέρου πιθανά χτυπήματα, με τις πρώτες πληροφορίες, από τις ίδιες πηγές, να κάνουν λόγο για εκδορές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, πιθανόν από την πτώση.

Ομοίως αναμένουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και ο 20χρονος φίλος του στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τραγωδία έγινε στις 8.30 περίπου το απόγευμα της Κυριακής, σχεδόν στο άκρο του κυματοθραύστη, σε σημείο με μεγάλο βάθος, κοντά στην ακτοπλοϊκή γραμμή από και προς το λιμάνι και η σορός του άτυχου νέου, με την συμμετοχή εθελοντών δυτών, εντοπίστηκε, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης, λίγα λεπτά πριν τις 10.00 το βράδυ...

br