Πειραιάς: Συνελήφθη ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών και ένας λιμενικός για διακίνηση κοκαΐνης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από έρευνες των Αρχών και συγκεκριμένα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθησαν 10 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δύο λιμενικοί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο διοικητής του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, και οι δύο λιμενικοί εμπλέκονται σε ένα καλά οργανωμένο κίνημα διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, την οποία έβρισκαν από τις κατασχεμένες ουσίες που εντοπίζονταν στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια τις προωθούσαν στην αγορά.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση βρίσκονται και 3 άτομα, γνώριμοι των Αρχών, τα οποία βρίσκονται μέσα στις φυλακές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ από τους ιδιώτες είναι  έγκλειστοι των φυλακών για εμπόριο ναρκωτικών είναι και μια γυναίκα που φέρεται και η «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Αρχικά εκείνη προσέγγισε μία φίλη της που δούλευε ως αποθηκάριος στις συγκεκριμένες αποθήκες και στη συνέχεια στρατολόγησε τους Λιμενικούς.

Οι εμπλεκόμενοι που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, σφαίρες και όπλα οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.