“Χτενίζουν” τα Ιωάννινα για τον αγνοούμενο Βαγγέλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη από τα Ιωάννινα, ο οποίος εδώ και δεκατρείς ημέρες δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή από τις εστίες της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων, στα Γιάννενα βρέθηκε η εξειδικευμένη δεκαμελής ομάδα της Ειδικής Μονάδας Έρευνας και Διάσωσης Κέρκυρας, τα μέλη της οποίας ερευνούν τις ημιορεινές περιοχές περιμετρικά της Παμβώτιδας, καθώς ο 20χρονος συνήθιζε να κάνει μικρούς περιπάτους.

Χθες, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου ερεύνησαν σχολαστικά το Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι), το άλσος στο οποίο βρίσκεται ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας, το δασάκι στην Περίβλεπτο και το δασύλλιο του Φρόντζου. Οι έρευνες που πραγματοποίησε η ομάδα ήταν άκαρπες αφού δε βρέθηκε τίποτα αξιοποιήσιμο.

Εν τω μεταξύ οι συγγενείς του Βαγγέλη έχουν δει το οπτικό υλικό από την κάμερα κοντά στη Σχολή και έχουν αναγνωρίσει τον 20χρονο φοιτητή. Η κάμερα δεν έχει καταγράψει τον Βαγγέλη να επιστρέφει στη Σχολή και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ακολούθησε διαφορετικό δρόμο. Υπάρχει η μαρτυρία του οδηγού του λεωφορείου που λέει ότι τρεις παρά δέκα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr