Αγωνία για την εξαφάνιση της 18χρονης στις Σέρρες – Βγήκε να μιλήσει στο κινητό της και εξαφανίστηκε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ώρες αγωνίας βιώνουν οι γονείς της 18χρονης που εξαφανίστηκε από το χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών.

Το μεσημέρι της Τρίτης η 18χρονη, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να δώσει Πανελλήνιες, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της έχουν χαθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 18χρονη εθεάθη να μπαίνει μέσα σε ένα ταξί μαζί με έναν άντρα ηλικίας 30-35 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.

Το κινητό της 18χρονης παραμένει κλειστό, με τους γονείς της να αγωνιούν και να φοβούνται για τη ζωή της κόρης τους.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στις 29 Αυγούστου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Χρυσοχώραφα Σερρών η Παλάζη Πετρούλα, 18 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παλάζη Πετρούλας σήμερα στις 30 Αυγούστου 2023 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., έχει βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και φορούσε μαύρο τσαντάκι μέσης κατά την εξαφάνισή της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.