Πασχάλης Τσαρούχας: Η αποκάλυψη για την Παπαθωμά που δεν γνωρίζαμε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στο πλατό των Καρντάσιανς την Τετάρτη το βράδυ και μίλησε για τον οχτώμιση χρονών γιο του Αχιλλέα, από τον γάμο του με την Θεοφανία Παπαθωμά αλλά και για το πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστουν το διαζύγιο

Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το καλύτερο είναι να είσαι ειλικρινής, για να μπορέσει και το παιδί να τακτοποιήσει τον εαυτό του μέσα στο νέο πλαίσιο συνθηκών.

Το πώς πήρε ο Αχιλλέας την έλευση της ετεροθαλούς αδελφής του, από τη σχέση της Παπαθωμά με τον Γρηγόρη Πετράκο είναι ένα θέμα πάρα πολύ ευχάριστο, αφού έχει τρελλαθεί με τη μικρή, καθώς από μικρός ήθελε ένα αδελφάκι.

Οσο για τη δική του σχέση με το νέο ζευγάρι, είπε ότι όλοι πλέον είναι μία οικογένεια. Ειναι πάρα πολύ καλά, είναι όλα πολύ ξεκάθαρα, σέβεται ο ένας τις επιλογές του άλλου και αυτό πιστεύει ότι είναι που μπορεί να κάνει ένα πρώην ζευγάρι να νιώθει άνετα με τη νέα ζωή του πρώην συντρόφου του. Εξαρτάται βέβαια από πολλούς άλλους παράγοντες και συνθήκες, όμως θεωρεί ότι σ αυτό το κομμάτι εκεινος με τη Θεοφανία «αγγίξαν το ιδανικό».

Εξάλλου, είπε με αφοπλιστική χαλαρότητα, η Θεοφανία έμεινε για πολύ καιρό ούσα έγκυος στο σπίτι που είχε με τον Τσαρούχα, μέχρι να φτιάξει το νέο της σπίτι με τον Πετράκο!

Πηγή: you weekly