Πάτρα: Σε άθλιες συνθήκες ζουν μητέρα και ο 11χρονος γιος της – Έκκληση για βοήθεια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κραυγή απόγνωσης και αγωνίας από μητέρα ενός 11χρονου παιδιού από την Πάτρα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η γυναίκα και το παιδί της ζουν σε άθλιες συνθήκες, σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι, με σοβάδες που πέφτουν λόγω της υγρασίας. Δεν έχουν κρεβάτι να κοιμηθούν και κοιμούνται μαζί σε έναν καναπέ, ενώ από το μπάνιο τους μπαίνει κρύο και νερό, αφού για στέγη χρησιμοποιείται μια λαμαρίνα.

Μη μπορώντας πλέον να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η μητέρα επικοινώνησε με την μη κερδοσκοπική οργάνωση “Φωτεινό Αστέρι” στην Πάτρα μέλη της οποίας την επισκέφθηκαν και διαπίστωσαν από κοντά τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Η οικογένεια έχει ανάγκη για παπούτσια και κουβέρτες αλλά και ένα θερμαντικό σώμα μιας και αυτό που είχαν χάλασε. Το παιδί χρειάζεται επίσης γυαλιά λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με την όρασή του.

Παράλληλα η οργάνωση απευθύνει έκκληση στους οικοδόμους της πόλης να βοηθήσουν εθελοντικά για να επισκευαστεί μερικώς το σπίτι και να γίνουν λίγο πιο ανθρώπινες οι συνθήκες διαβίωσης.

PATRAOIK

PATRAOIK1

patraoik2