Αυτός είναι ο 37χρονος σεκιουριτάς που βίαζε αγόρι με νοητική στέρηση

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νοσηρές πράξεις ενός 37χρονου σεκιουριτά από το Αιγάλεω ο οποίος βίαζε κατ’ εξακολούθηση ένα 13χρονο αγοράκι με νοητικά προβλήματα.


Ο παιδεραστής συνελήφθη στις 4 Αυγούστου στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον Χατζόπουλο Ιωάννη ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στις 3 Αυγούστου το απόγευμα ο συλληφθείς οδήγησε στο σπίτι του  τον 13χρονο και ασέλγησε σε βάρος του, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο επταήμερο είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος του ιδίου παιδιού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη ο οποίος  γεννήθηκε την 17.07.1976 στο Αιγάλεω Αττικής και κατοικεί στο Αιγάλεω.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.