Λαμία: Τραγωδία με νεκρό πατέρα δύο παιδιών σε κατάστημα όπλων (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09.00 σε κατάστημα στο νότιο τμήμα της Λαμίας στην γωνία των οδών Λουκά Τσαγκάρη και Λυσάνδρου. Ένας άνθρωπος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Πρόκειται για τον Κ.Β. που σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να καθαρίσει όπλο που του είχε δώσει γιατρός της πόλης. Το όπλο όμως δεν ήταν άδειο και εκπυρσοκρότησε, κόβοντας το νήμα της ζωής του άτυχου άνδρα.

Ο γιατρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έχουν αποκλείσει την κίνηση γύρω από το κατάστημα. Η σορός του άτυχου επαγγελματία έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

OPLO 1

Ο γιατρός, ο οποίος ήταν φίλος του και πολλές φορές πήγαιναν μαζί για κυνήγι, πήγε πρωί πρωί στο μαγαζί για να τον δει και όπως λένε οι πληροφορίες να τακτοποιήσει κάποια εκκρεμότητα με την ανανέωση της άδειας και για να λαδώσει το όπλο.

 Δυστυχώς κάτω από άγνωστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δέχθηκε τα σκάγια στο στήθος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 39χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Ο γιατρός σε κατάσταση σοκ καταθέτει αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Λαμίας, που προσπαθεί να διαπιστώσει όλα όσα έγιναν.

OPLO 2

Πηγή: lamiastar.gr, lamiareport.gr