Λαμία: Τη σκότωσε μπροστά στον άντρα της και πήγε για φραπέ – Στη φυλακή ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.


Ο δράστης μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα μπροστά στον άντρα της και πήγε σε καφετέρια. Ζήτησε συγγνώμη για το έγκλημα…

Το έγκλημα έγινε πριν από ένα χρόνο στη Λυγαριά, όταν ο 43χρονος μεθυσμένος μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα και τραυμάτισε τον άντρα της.

Σε 21 χρόνια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καρπενησίου, τον 43χρονο που σε κατάσταση μέθης το πρωί της 30ης Μαΐου 2017 στη Λυγαριά Λαμίας επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας σοβαρά την 63χρονη γειτόνισσά του και ελαφρύτερα τον σύζυγό της που προσπάθησε να εμποδίσει το κακό.

Η υπόθεση είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία, που παρακολουθούσε σοκαρισμένη τον δράστη να απολαμβάνει αμέσως μετά την πράξη του τον φραπέ του κυκλοφορώντας με το μαχαίρι του φονικού!

Θυμίζουμε ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε επί 35 ημέρες στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας για τη ζωή της, χωρίς τελικά να τα καταφέρει βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το χωριό.

Τότε ο δράστης, που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, είχε ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ωστόσο το Δικαστήριο αποφάσισε τον πολυετή εγκλεισμό του στις φυλακές.

Πηγή: lamiareport.gr