Τραγικό τροχαίο με θύμα υπάλληλο καθαριότητας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα υπάλληλο καθαριότητας ,σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα Ιωάννινα.

Τραγικό θάνατο στην τελευταία στάση του απορριμματοφόρου βρήκε σήμερα το πρωί ένας 49χρονος εργάτης στα Ιωάννινα όταν ένα τζιπ έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο όχημα του Δήμου Ιωαννιτών.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr , ήταν πέντε λεπτά μετά τις επτά το πρωί της Τετάρτης. Το απορριμματοφόρο έκανε την τελευταία στάση, πριν ολοκληρώσει το δρομολόγιο για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας, στα Καρδαμίτσια.

Ο χειριστής του απορριμματοφόρου είχε σταματήσει. Ο ένας κάδος είχε αδειάσει και ο εργάτης περίμενε να αδειάσει και ο δεύτερος και να κατέβει. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή καρφώθηκε πάνω στο ακινητοποιημένο απορριμματοφόρο ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ...

Ο οδηγός του οχήματος νόμισε ότι έπεσε ο κάδος. Κατέβηκε κι έντρομος είδε τον 49χρονο συνάδελφό του να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος χτυπημένος από το τζιπ. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του 49χρονου εργάτη του δήμου.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, όπου προσήλθαν για να καταθέσουν οι συνάδελφοι του άτυχου εργαζόμενου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δημήτρης Κατηρτζίδης ενώ σημειώνεται ότι το τραγικό δυστύχημα έγινε πριν ξεκινήσει η σφοδρή νεροποντή στο λεκανοπέδιο.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατηρτσίδης, με δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε την οδύνη και τη θλίψη όλων για έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του στο καθήκον.

«Χάθηκε ένας συνεργάτης μας, χάθηκε ένας φίλος. Εκφράζω την βαθιά οδύνη όλων μας και τα συλλυπητήρια μας», σημείωσε ο κ. Κατηρτσίδης. Τη θλίψη και την οδύνη της για το δυστύχημα εκφράζει με ανακοίνωσή της και η Δημοτική Αρχή. 

Τη βαθιά θλίψη και την οδύνη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας εκφράζει ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γκόντας, με σχετική ανακοίνωση. 

Την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Σπύρου Ζαμπακίδη που για 21 χρόνια εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του Δήμου μας εκφράζει η παράταξη Πολίτες για την Ανατροπή και με ανακοίνωσή της ζητά να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.