Μυστήριο με τον ηλεκτρολόγο που βρέθηκε απανθρακωμένος στην Κρήτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, άνδρες της Πυροσβεστικής, που κλήθηκαν να επέμβουν σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε ΙΧ όχημα, μάρκας Nissan, στην είσοδο του πέτρινου θεάτρου, δίπλα στο κάμπινγκ στα Νωπήγεια, στα Χανιά.

Στο σημείο έσπευσαν στις 11.18 δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Κισάμου με τέσσερις άνδρες που αντίκρισαν το αυτοκίνητο να φλέγεται και από την ανοιχτή πόρτα του οδηγού να έχει πέσει έξω ένα πτώμα, απανθρακωμένο από τη μέση και πάνω.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά στις 00.45, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν τώρα οι συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για δολιοφθορά και ανθρωποκτονία ή δυστύχημα.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο του εγκληματολογικού, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, ενώ ενημερώθηκε και ιατροδικαστής που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.

Μετά από ολονύχτια έρευνα, οι αρχές κατέληξαν στην ταυτότητα του πτώματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για 60χρονο ηλεκτρολόγο. Μάλιστα, έχουν ήδη κληθεί οι συγγενείς του, ενώ ερευνάται το πως ο άτυχος άνδρας κατέληξε να βρει τόσο φρικτό θάνατος. "Φως" στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης.

Πηγή: Cretalive.gr