Φρίκη! Δεκάδες σκελετωμένα ζώα σε διαμέρισμα στην Κρήτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Τουλάχιστον δέκα σκελετωμένα σκυλιάγάτες, κότες, ένα κουνέλι και ένα παραδείσιο πτηνό κρατούσε σ'ένα διαμέρισμα στην Κρήτη μια Γερμανίδα. 

Όπως αναφέρει το zoosos.gr,όλα ξεκίνησαν όταν οι γείτονες της ιδιοκτήτριας των ζώων, βρήκαν πεταμένο στο δρόμο το ένα από τα σκελετωμένα σκυλιά.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ήρθαν αντιμέτωποι μ'ένα φρικιαστικό θέαμα. Ο χώρος ήταν γεμάτος σκελετωμένα ζώα, κόπρανα και αντικείμενα συσσωρευμένα.

Η γυναίκα που διαμένει εδώ και 10 χρόνια στο διαμέρισμα επί της οδού Γερωνυμάκη, συνελήφθη αλλά με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε χθες βράδυ στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η Αστυνομία κάλεσε το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» Ηρακλείου ώστε να φύγουν τα ζώα από εκεί. Το σκυλί που εντοπίστηκε πεταμένο στο δρόμο αν και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο δεν σώθηκε καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε μη αναστρέψιμη γι’ αυτό και του έγινε ευθανασία.

Τέσσερα από τα σκυλιά μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, το παραδείσιο πουλί παραδόθηκε σε εκπρόσωπο του Ε.Κ.Π.Α.Ζ. και για τα υπόλοιπα ζώα αναζητείται στέγη, όπως εξήγησε στο zoosos.gr, η Καλλιόπη Μαραβελάκη μέλος του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση» Ηρακλείου.

Πηγή: parapolitika.gr