Τραγωδία στην Κρήτη: Ένα παιδί και ένας ηλικιωμένος νεκροί σε ναυάγιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, είναι ο τραγικός απολογισμός ναυάγιου που σημειώθηκε τα ξημερώματα ανοιχτά της Κρήτης.


Την ίδια στιγμή, άλλοι έξι ναυαγοί εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν από τους άνδρες του Λιμενικού, ενώ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Τους ναυαγούς είδαν φορτηγά πλοία που έπλεαν στην περιοχή και τους περισυνέλεξαν, ενώ ενημέρωσαν και τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.
Στις 2:50 τα ξημερώματα, στήθηκε επιχείρηση με ελικόπτερο Super Puma, το οποίο πήγε στο σημείο και παρέλαβε τους έξι ναυαγούς.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, μια γυναίκα και ένα παιδί, οι οποίοι παρουσιάζουν προβλήματα λόγω υποθερμίας, ενώ ειδικά για το μικρό παιδί η κατάσταση είναι σοβαρότερη και αναμένεται να νοσηλευθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο μεταξύ στην ίδια περιοχή από την ομάδα διάσωσης εντοπίστηκαν να επιπλέον και δύο πτώματα, ένας ηλικιωμένος και ένα ακόμη παιδί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις και σε συνδυασμό με τους μετανάστες οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες το πρωί σε παραλιακή περιοχή της Μεσσαράς, δεν αποκλείεται να πρόκειται για επιβάτες «δουλεμπορικού» σκάφους, το οποίο έπλεε νότια της Κρήτης και από άγνωστο προς το παρόν λόγο βρέθηκαν στην θάλασσα.

Πηγή: Flashnews.gr