Φθιώτιδα: Η απίστευτη έκκληση φοιτητή σε διαρρήκτες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει έκκληση ενός φοιτητή, ο οποίος έγινε στόχος διαρρηκτών να του επιστραφούν κλοπιμαία, καθώς έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνον.

Η διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι του στα Λουτρά Υπάτης, όπου οι δράστες έκλεψαν ένα laptop μαζί με τον εξωτερικό σκληρό που μέσα είχε αρχεία και πτυχιακή, δουλειά πολλών μηνών. Σύμφωνα με το lamiareport, ο φοιτητής παρακαλεί τους κλέφτες να του επιστρέψουν τα αρχεία του.

Ακολουθεί το μήνυμά του...

Η πανσέληνος και το φιλότιμο άγνωστε (.. γνωστέ) φίλε που το βράδυ της 11ης Αυγούστου αποφάσισες να μου στερήσεις από τον χώρο μου (στα Λουτρά Υπάτης) μόνο το laptop και τον σκληρό δίσκο και... τίποτα άλλο, που σημαίνει ότι μπορεί να τα είχες περισσότερο ανάγκη από μένα όμως πρέπει να καταλάβεις ότι το περιεχόμενο του σκληρού είναι άχρηστο για σένα και πολύτιμο για μένα ..είναι εργασίες για την σχολή μου , η πτυχιακή μου εργασία πολλά χρήσιμα αρχεία κ άλλα προσωπικά μου στοιχεία άχρηστα για σένα.

Βάλε λίγο το φιλότιμο σου μπροστά και βρες κάποιον τρόπο να μου επιστρέψεις έστω το εξωτερικό σκληρό δίσκο η το περιεχόμενο του.

Πάρε με με απόκρυψη να μου πεις που θα τον αφήσεις. Το τηλέφωνο μου είναι: 69…