Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από θαυμαστή μου”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο σύντροφός της είναι οδηγός ταξί και ότι στο παρελθόν έδινε χαρτζιλίκι ή ακόμη συντηρούσε τους αγαπημένους της…

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από θαυμαστή της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “πριν από ένα μήνα δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από fan μου. Άπλωσε χέρι πάνω μου. Ήταν σοκαριστικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Το έκανε την ώρα που βγάζαμε φωτογραφία μέσα στο καμαρίνι, ενώ παρόντες ήταν και οι δικοί του άνθρωποι. Δεν ήταν η πρωτη φορά που είχε έρθει με την παρέα του. Τους ήξερα. Τον έδιωξα απευθείας. Τον περιέγραψα μετά στους υπευθύνους του μαγαζιού για να μην του επιτρέψουν ξανά την είσοδο…”

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε και για τον σύντροφό της που είναι οδηγός ταξί λέγοντας “Οι περισσότεροι άντρες με τους οποίους είχα σχέση δεν είχαν έσοδα. Τώρα είμαι με τον άνθρωπό μου που έχει δική του δουλειά και στέκεται στη ζωή του όπως οφείλει να κάνει κάθε άντρας… Έχω πληρώσει πολλούς άντρες στη ζωή μου. Έχω δώσει χαρτζιλίκι πολλές φορές. Στη Θεσσαλονίκη συγκατοικούσα με ένα παιδί που του αγόραζα μέχρι και τα τσιγάρα. Δεν έπιανε δουλειά. Ήταν τεμπέλης”.

Όσο για το αν τη ζήλευαν άνθρωποι με τους οποίους είχε δεσμό, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι ο φίλος της από τη Θεσσαλονίκη που στην ουσία συντηρούσε η ίδια, της δημιουργούσε προβλήματα ακόμη και στη δουλειά. “Ερχόταν στο μαγαζί και αν έβλεπε να μου πετούν λουλούδια έκανε φασαρία”.

Πηγή: Περιοδικό “ΕΓΩ”