Βρέθηκε το κρυσφήγετο του Μαζιώτη στο Μαρούσι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βρέθηκε σήμερα το κρυσφήγετο του τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον αναγνώρισε ένοικος της πολυκατοικίας και είπε ότι τον είχε δει να πηγαίνει στον 5ο όροφο. Μάλιστα, ένα από τα 4 κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον Μαζιώτη, ταίριαζε με την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος. 

Πρώτα μπήκαν στο διαμέρισμα πυροτεχνουργοί και αυτή την ώρα γίνονται έρευνες από την Αντιτρομοκρατική.

Ο Μαζιώτης δεν είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με την ταυτότητα που βρέθηκε πανω του με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, αλλά με άλλα στοιχεία.

Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, σε αυτό το διαμέρισμα έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών.

Οι κάτοικοι έβλεπαν την Πόλα Ρούπα με το παιδάκι της με βαμμένα ξανθά μαλλιά και παρουσιαζόταν σύμφωνα με πληροφορίες ως δασκάλα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα.
Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Εντωμεταξύ, όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το newsit η αντιτρομοκρατική “έχει” τους δύο άμεσους συνεργούς τους Ν. Μαζιώτη. Για τον έναν από αυτούς τα στοιχεία είναι πλέον ατράνταχτα και έτσι έχει εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης καθώς οι αστυνομικοί τον έχουν ταυτοποιήσει σε δύο ληστείες και πιθανότατα και σε μια βομβιστική επίθεση.




Πρόκειται για τον 35χρονο Γ.Π. Είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που είχε πάρει μέρος στην απαγωγή Μυλωνά.

Στην συνέχεια το αυτοκίνητο μάρκας Renault είχε βρεθεί το 2010 στα χέρια του Ν. Μαζιώτη και την Πόλας Ρούπα κατά την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα

Από τότε τα ίχνη του 35χρονου είχαν χαθεί, δεν είχε παραστεί ούτε στη δίκη για την υπόθεση Μυλωνά.

Ταυτοποιήθηκε στη ληστεία στα Μέθανα και στη ληστεία της Ακράτας η οποία πλέον πιστώνεται στην ομάδα Μαζιώτη.


Τώρα ερευνάται και η συμμετοχή του στη βομβιστική επίθεση εναντίον του κτηρίου της ΕτΕ.

Πηγή: newsit.gr


ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης: