Στο εδώλιο 21χρονος που βίασε ηλικιωμένη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο εδώλιο θα βρεθεί, το μεσημέρι,ενώπιον του μεικτού ορκωτού δικαστηρίου του Ηρακλείου, ο 21χρονος που βίασε και λήστευσε 78χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα, σε χωριό της Μεσαράς.

Το θύμα του, λίγο διάστημα μετά από τον εφιάλτη που βίωσε, έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός από τον Μακρύ Γιαλό θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για τις βαρύτατες αυτές πράξεις του βιασμού και της ληστείας. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 21χρονος, τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου 2012, μπήκε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Πετροκεφάλι, απειλώντας την με μαχαίρι.

Την ανάγκασε να του δώσει το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ. Δεν αρκέστηκε όμως στη ληστεία. Ο νεαρός κατηγορείται ότι συνέχισε να την χτυπάει και στη συνέχεια τη βίασε.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές, 13 μήνες μετά. Το γενετικό υλικό που είχε βρεθεί σε αντικείμενα στο σπίτι της 78χρονης, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα του εγκληματολογικού εργαστηρίου της Αθήνας, ανήκε στον 21χρονο. Ο νεαρός που συνελήφθη και παραμένει προσωρινά κρατούμενος, αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.




Πηγή: cretalive.gr