Ο Πειραιάς αποχαιρέτησε τον Μακαριστό Μητροπολίτη Παύλο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Χαλκίδα όπου τελέστηκε αγρυπνία και το σκήνωμα του Μακαριστού Παύλου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα

- Ο Πειραιάς ήταν εκεί για το ύστατο χαίρε

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2019, τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό της Πολιούχου Χαλκίδας Αγίας Παρασκευής, όπου και τέθηκε σε προσκύνημα το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κυρού Παύλου.

Στην Αγρυπνία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, ενώ το παρών έδωσε πλήθος Ιεραρχών.

Οι πιστοί όλων των ηλικιών, παρά το κρύο, συνέρρεαν κατά εκατοντάδες μέχρι αργά το βράδυ προκειμένου να ασπαστούν το σκήνωμα του Μακαριστού Παύλου.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΣΑΝΙΟΥ & ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΚΥΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Gepostet von 24ωρο am Montag, 14. Januar 2019

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΠΑΥΛΟ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές του Ιδιαίτερου Γραφείου του, τον κ. Δημήτρη Αλφιέρη και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Παναγιώτου (Άγιος Κωνσταντίνος), κατέφθασαν στις 22:00 περίπου και προσκύνησαν το σκήνωμα του Μακαριστού Παύλου.

Επίσης διακρίναμε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Πολύκαρπο Μπόγρη (Άγιος Δημήτριος Ταμπουρίων) και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Γεωργακόπουλου (Ευαγγελίστρια)

Από νωρίς ήταν στο Ναό τόσο ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού και Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, όσο και ο Εκδότης του Piraeus Press και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.