Ελλάδα: Η προεπιλογή για το Μουντιάλ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H FIFA ανακοίνωσε τους 29 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής της Ελλάδας ,όπως τους επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος.

Μετά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, που ήθελαν να... γνωρίζουν την προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος, ήρθε και το επίσημο site της FIFA να ανακοινώσει τους 29 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος.

Σε αυτή, υπάρχουν πέντε τερματοφύλακες, από τους οποίους θα κοπούν οι δύο. Κατά τα άλλα, στην προεπιλογή βρίσκονται οι Κώστας Κατσουράνης, Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας, δείχνοντας έτσι πως το μεταξύ τους θέμα έχει λήξει.

Από τις απουσίες, αυτή που ξεχωρίζει είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και όπως όλα δείχνουν δεν προλαβαίνει να βρεθεί στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακόμα και μετά από την ανακοίνωση της FIFA, η ΕΠΟ ενημερώνει πως θα ανακοινώσει η ίδια τους ποδοσφαιριστές που είναι στην προεπιλογή, χωρίς να επιβεβαιώνει πως η λίστα της FIFA είναι και η σωστή. Λόγω του μεγάλου μπερδέματος που έχει προκύψει, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ανακοινώσει σήμερα επίσημα τους ποδοσφαιριστές που θα είναι στην προεπιλογή του Σάντος.

Αναλυτικά οι 29 που δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της FIFA:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Μιχάλης Σηφάκης (Ατρόμητος), Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανο Καπίνο (Παναθηναϊκός).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σιόβας (Ολυμπιακός), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα).

ΜΕΣΟΙ: Αλέξανδρος Τζιώλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Σωτήρης Νίνης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Κώστας Φορτούνης (Καϊσερσλάουτερν), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.