Μουντιάλ 2014: Πανικός στα social από το μήνυμα του Sokratis για τη Γερμανία!


Προφανώς το να δώσει ένας Έλληνας συγχαρητήρια στους Γερμανούς για τη νίκη τους σημαίνει αυτομάτως ότι επιθυμεί την κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας και θεωρείται προδότης


Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτονται όσοι καταδικάζουν το μήνυμα του διεθνού μας άσου Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Sokratis τόλμησε να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας και κυρίως στους συμπαίκτες του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Διαβάστε το μήνυμα του Σωκράτη

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κόσμου. Είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας αγωνίζονται αρκετοί συμπαίκτες μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που σήμερα στέφονται άξια πρωταθλητές κόσμου».

Μια ματιά στα σχόλια που έγιναν κάτω από το post του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μάλλον προς τα εκεί οδηγούν. Ο διεθνής αμυντικός άκουσε το… «κράξιμο| της ζωής του, από το ότι υποστηρίζει τη Γερμανία γιατί παίρνει εκατομμύρια, μέχρι του ότι είναι του συστήματος και επί της ουσίας μη πατριώτης.

Πάντως βρέθηκαν και κάποιοι λογικοί που έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και διαχώρισαν τον αθλητισμό από την πολιτική.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Τελικός: Η σύμπτωση των γερμανικών κατακτήσεων

ΒΙΝΤΕΟ: Σκάνδαλο στον αγώνα Ελλάδας-Κόστα Ρίκα!

Δείτε πλάνα από τον γάμο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

To βίντεο στο προφίλ του Παπασταθόπουλου πριν τον αγώνα που συγκίνησε την Ελλάδα!