Κηφισιά: Με κάταγμα στο σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι ο 8χρονος – Τον έσωσε η σχολική τσάντα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επί δύο μήνες παρακαλούσαν οι γονείς των παιδιών και η διεύθυνση του σχολείου να αλλάξει η μοιραία πόρτα του σχολείου στην Κηφισιά

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υγεία του 8χρονου που καταπλακώθηκε από την πόρτα Δημοτικού Σχολείου στην Κηφισιά.

Πιο συγκεκριμένα, κάμερα εκπομπής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τα νεότερα για την υγεία του παιδιού που τραυματίστηκε από το τραγικό περιστατικό που συνέβη χθες, Τρίτη 21/5 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς. Το 8χρονο παιδί φέρει κάταγμα στον σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι ενώ τόνισαν πως ο 8χρονος σώθηκε χάρη στην σχολική τσάντα που φορούσε.

Υπενθυμίζεται πως επί δύο μήνες παρακαλούσαν οι γονείς των παιδιών και η διεύθυνση του σχολείου να αλλάξει η μοιραία πόρτα του σχολείου στην Κηφισιά, που καταπλάκωσε χθες τα παιδιά. Σύμφωνα με τη Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:30 την ώρα που εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στο προαύλιο του σχολείου. Για το περιστατικό η Αστυνομία συνέλαβε τον εργολάβο του έργου και δύο εργάτες, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.