Το είπε για 1η φορά η Θεοδώρα Βουτσά: «Γι’ αυτό δεν έχει φωτογραφία στον τάφο του πατέρα μου…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κώστας Βουτσάς: Ο Δήμος Αθηναίων επανέφερε στην αρχική κατάσταση του τον τάφο του Κώστα Βουτσά, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία παρουσίασε επίσης τις αντίστοιχες εικόνες, οι ζημιές προήλθαν από εργασίες εκταφής σε γειτονικό τάφο. Η δημοτική αρχή δήλωσε ότι οι συγγενείς του ηθοποιού έχουν ενημερωθεί για την αποκατάσταση των ζημιών.

Οι δηλώσεις της κόρης του Θεοδώρας:

Η εκπομπή επικοινώνησε με την κόρη του, Θεοδώρα, που ζει μόνιμα στη Σιγκαπούρη με την οικογένειά της και τόνισε: «Στην αρχή ήταν σοκαριστικό όταν το άκουσα. Όταν περνάει το πρώτο σοκ, πήρα τηλέφωνο τον Δήμο και μου είπαν ότι θα φτιαχτεί η ζημιά. Πήγε και η μητέρα μου στο νεκροταφείο μαζί με τον μαρμαρά να το φτιάξουν.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Παρατήρησαν πολλοί ότι δεν έχουμε βάλει φωτογραφία του μπαμπά και νόμιζαν ότι την κλέψανε.»

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε, δεν ήθελε να θαφτεί, ήθελε να καεί. Εμείς πιστέψαμε ότι δεν θα έπρεπε να τον κάψουμε για να μπορεί να πηγαίνει ο κόσμος.»

Advertisement

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Με την Αλίκη (Κατσαβού) δεν έχουμε επαφές. Δεν έχουμε τσακωθεί, δεν έχει γίνει κάτι τύπου σαπουνόπερα. Απλά αν δεν ήταν ο μπαμπάς δεν θα είχαμε σχέση, δεν έχουμε κοινούς παρονομαστές. Οπότε όταν έφυγε ο μπαμπάς αυτομάτως η σχέση μας αποσυντονίστηκε, διαλύθηκε; Δεν ξέρω πώς να το πω».