Ανατριχıαστικό βίντεο με τη στιγμή που ο πατέρας πετά το έμβρυо στα σκouπίδια στη Βραυρώνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες στη χωματερή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκε ένα νεκρό έμβρυο μέσα στα σκουπίδια. Ο 30χρονος πατέρας του εμβρύου, ο οποίος είναι από το Νεπάλ, φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια.

Μάλιστα, το Newsbeast.gr φέρνεισήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τον χώρο του ξενοδοχείου, στο οποίο έχει καταγραφεί ο πατέρας του εμβρύου, ο οποίος κρατά μια σακούλα σκουπιδιών με το έμβρυο μέσα και την πετά στα σκουπίδια.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.tilestwra.com/anatrichiastiko-vinteo-me-ti-stigmi-poy-o-pateras-peta-to-emvry-sta-skoupidia-sti-vrayrona/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1bLmAhGZTW5B2kMwHkfGeXa5B03cabBIpT0jqu_iogZlIfyJHkCo8SOS0_aem_AQYR7PhqIALoHhdCrSmZWQZ8T_m6Y-Q74njhn_Y5nbgMdMnWJbKSqNl3rkTb-nouFhGsVgVOxZD_MlVrBHKlVuMc

Όπως φαίνεται, ο άνδρας έχει βγει από το «ματωμένο» δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν με τη σύζυγό του ως υπάλληλοι. Στα χέρια του κρατάει τη σακούλα με το βρέφος που μόλις είχε γεννήσει η γυναίκα του και με γοργό βηματισμό και απόλυτη ψυχραιμία, βγαίνει έξω και το απορρίπτει στον κάδο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο πατέρας υποστήριξε ότι όταν πέταξε το έμβρυο ήταν νεκρό. Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο έμβρυο, το οποίο είχε αίματα, καθώς και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι. Μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει ή είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει το ζευγάρι. Εκεί εντόπισε αίματα στους τοίχους και στα σεντόνια.