Πάτρα: Αυτή είναι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη – Άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, ο θάνατος της οποίας μπήκε στο προσκήνιο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA.

Η σπάνια φωτογραφία της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, είναι από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου εργαζόταν.

Εκείνη την χρονιά, περίπου το 2006 με 2007, η γυναίκα είχε αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί και να πάει στην Πάτρα.

Το 2008 ο σύζυγός της έφυγε από ανακοπή καρδιάς, ενώ κείνη απομονώνεται στο σπίτι της, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη είχε προβλήματα υγείας, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται.

Άνθρωποι που γνώριζαν την 69χρονη αναφέρουν ότι υπήρχαν προστριβές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η οικογένεια δεν πλήρωνε ενοίκιο και η σπιτονοικοκυρά έβλεπε την 33χρονη να πηγαίνει εκδρομές.

Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ήταν ότι ενώ η 69χρονη πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι η κ. Ευγενία πέθανε την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ωστόσο, με έκπληξη είδαν ότι ο θάνατός της πιστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Δεν πέθανε από καρκίνο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η 33χρονη υποστήριζε πως η 69χρονη έφυγε από τη ζωή από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2020, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή T-live, προχώρησε σε αποκαλύψεις ανατρέποντας, όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το VIP κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου – Μοιάζει με δωμάτιο ξενοδοχείου

Βόμβα: «Αν πάει ο Μάνος δίπλα της θα τα ομολογήσει όλα»