Η ατάκα του Μάνου όταν είδε τη Ρούλα να θάβει το τάμπλετ μαζί με τη Τζωρτζίνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έντονο προβληματισμό και ερωτηματικά προκάλεσε σε πολλούς η κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου να βάζει στο φέρετρο της Τζωρτζίνας το τάμπλετ το οποίο μάλιστα το 9χρονο κοριτσάκι. πριν πεθάνει. δεν μπορούσε καν να κρατήσει στα χεράκια του, λόγω της παραπληγίας του.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, δεν αποκλείεται να διαταχθεί εκταφή της 9χρονης προκειμένου να ερευνηθεί το τάμπλετ το οποίο βρίσκεται μέσα στον τάφο της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, μόλις είδε τη σύζυγό του να βάζει στο φέρετρο της Τζωρτζίνας την ηλεκτρική συσκευή, αντέδρασε έκπληκτος: «Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και έναν φορτιστή να θάψουμε;» είπε ο Μάνος σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η κα. Νικολούλη.

Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε ότι ο πατέρας είχε στην κατοχή του ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να τον απειλεί, ενώ το ίδιο επιβεβαιώνουν και άλλοι μάρτυρες. Αυτός άλλωστε, όπως είπε, ήταν και ο λόγος που ο πατέρας αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, καθώς ο ίδιος είχε αρχίσει να τρομάζει με την συμπεριφορά της:

«Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του» είπε η Αγγελική Νικολούλη.

newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: Τι απάντησε για την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα

Πισπιρίγκου: Τι απάντησε για το μονόκλινο, τις προφητείες και τις κάμερες