ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Παιχνίδια ήταν η ζώνη και το πιστόλι του πιτσιρικά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Νεότερες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Piraeus Press στο Λιμάνι Σαντορίνης με τον πιτσιρικά που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

- Ο εξοπλισμός του πιτσιρικά που «τρόμαξε» τους περαστικούς ήταν από «παιχνιδάδικο»

Λόγω της κρισιμότητας του θέματος, καθώς μιλούμε για τον κορυφαίο ελληνικό τουριστικό προορισμό, πραγματοποιήσαμε εκτενές ρεπορτάζ όλες αυτές τις μέρες, σχετικά με προηγούμενο δημοσίευμα που αφορούσε σε πιτσιρικά που είχε ντυθεί... λιμενικός!

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μικρό αγοράκι, γιο λιμενικού, που φορούσε τη ζώνη, το όπλο και τον υπόλοιπο εξοπλισμό του μπαμπά του σε κοινή θέα στο λιμάνι της Σαντορίνης.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μετά από εκτενές ρεπορτάζ και συνομιλία με αυτόπτες μάρτυρες, διαπιστώσαμε ότι ο πιτσιρικάς είναι γιος λιμενεργάτη και όχι λιμενικού και ότι όντως έχει μεγάλη αδυναμία στο επάγγελμα και τη στολή του Λιμενικού (άλλωστε ποιο αγοράκι δε θαυμάζει στολές αστυνομικών, στρατιωτικών κλπ).

Ο εξοπλισμός που φορούσε, παρέπεμπε δεν εξοπλισμό λιμενικού από μακριά, για αυτό και προκλήθηκε πανικός από αυτόπτες μάρτυρες που αντίκρισαν τον μικρό από απόσταση.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τόσο η ζώνη και το όπλο, όσο και τα άλλα εξαρτήματα, αποτελούν μέρος στολής από γνωστό παιχνιδάδικο, προκειμένου να νιώθει ο μικρός μας φίλος «κανονικός λιμενικός»!

Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Δε μπορούμε να μην τονίσουμε την άμεση αντίδραση, τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία του Λιμεναρχείου Σαντορίνης μετά το δημοσίευμα του Piraeus Press, καθώς ενώ γνώριζαν την αλήθεια, εντούτοις αντιλαμβανόμενοι τον αντίκτυπο για ολους όσους δε γνωρίζουν, φρόντισαν με όμορφο τρόπο να εξηγήσουν στο παιδάκι για ποιο λόγο δεν μπορεί να κυκλοφορεί με την αμφίεση αυτή στο Λιμάνι της Σαντορίνης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε νέα παρεξήγηση !