Πάτρα: Έκανε 40 ράμματα μετά από καβγά με τον γιατρό της γυναίκας του


Απόφαση για παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του γιατρού που φέρεται να προκάλεσε σοβαρά τραύματα στον σύζυγο ασθενούς με σπασμένο ποτήρι, έλαβε κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εικόνες – σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός γνωστής Ελληνίδας μέσα στο αμάξι της

Επίσης παραπέμπει στον εισαγγελέα τον συνταξιούχο χειρουργό ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από τη Διεύθυνση Υγείας και για την Κλινική στην οποία διαδραματίστηκε το συμβάν. Ο μεν πρώτος θα έκανε κοιλιοπλαστική σε γυναίκα από την Δυτική Αχαΐα και ο δεύτερος αφαίρεση χολής (ο συνταξιούχος).

Πρόκειται για ένα περιστατικό που αποκάλυψε τον περασμένο Ιούλιο η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας. Οπως αναφερόταν στα προγενέστερα δημοσιεύματα, το περιστατικό αφορά γυναίκα η οποία είχε εισαχθεί σε κλινική της πόλης. Θα υποβάλλονταν σε μία κοιλιοπλαστική και παράλληλα επειδή είχε πρόβλημα στη χολή θα έκανε και αφαίρεση χολής. Την πρώτη επέμβαση την πραγματοποίησε πλαστικός χειρουργός και τη δεύτερη επέμβαση, της χολής, φέρεται να είχε αναλάβει να την κάνει συνταξιούχος χειρουργός.

Εξι μήνες  μετά το χειρουργείο και αφού η γυναίκα είχε πάρει εξιτήριο, αισθάνθηκε πόνους στη χολή. Πήγε σε εξωτερικό γιατρό και αφού υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει το χειρουργείο της χολής! Μετά από αυτό ο σύζυγος πήγε στην κλινική και ζήτησε από το γιατρό εξηγήσεις. Τελικά βρέθηκε με πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος που φέρεται να του προκάλεσε ο γιατρός με σπασμένο ποτήρι.

Ο γιατρός από την πλευρά του υποστηρίζει σε έγγραφη αναφορά που κατέθεσε πως πάνω στον διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο σύζυγος έσπρωξε ένα τραπέζι που τους χώριζε, τα ποτήρια που ήσαν πάνω έσπασαν και από τα θραύσματα του προκλήθηκαν τα σημάδια (40 ράμματα έκανε συνολικά στο Νοσοκομείο Ρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία που ανέβασε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Το αποκαλυπτικό πόρισμα και νέο βίντεο ντοκουμέντο

Αυτό είναι το επικίνδυνο μοναδικό φαινόμενο που συμβαίνει στον Κορινθιακό Κόλπο

Πηγή: PatrasTimes