ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Σταυρούλα – Τερψιχόρη Κατσικαδάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη ΜιχαλολιάκουΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, θα είναι η Σταυρούλα - Τερψιχόρη Κατσικαδάκου.

Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό της υποψήφιας: 


Ονομάζομαι Κατσικαδάκου Τερψιχόρη-Σταυρούλα. Μεγάλωσα, σπούδασα και εξακολουθώ να διαμένω στον Πειραιά. Είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στην σύντομη επαγγελματική μου πορεία έχω ασχοληθεί τόσο με τον τομέα της Ναυτιλίας όσο και με τα Λογιστικά.

Εκείνο που με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά είναι πρώτα και πάνω από όλα η αγάπη, το ενδιαφέρον και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μου, ειδικά την περίοδο αυτή όπου η κρίση θεσμών και αξιών οδήγησε στην πρωτοφανή για την σύγχρονη Ελλάδα οικονομική κρίση, δημιουργώντας πρωτόγνωρες αναστατώσεις σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά θα μπορώ να βοηθήσω έτσι ώστε οι κοινωνικές ομάδες αυτές να βρουν λύση στο πρόβλημά τους διατηρώντας ταυτόχρονα την αξιοπρέπειά τους.

Αναπολώντας τον παππού μου, Θωμά Κατσικαδάκο, που μου έλεγε ότι παρ’ όλες τις διαφορές που είχε με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, εκείνο που πάντα του αναγνώριζε ήταν η εντιμότητα και η πραγματική, χωρίς όρια αγάπη του για τον Πειραιά και έχοντας παρακολουθήσει το έργο αλλά και την στάση του στα προβλήματα αυτά, αποφάσισα να συστρατευτώ στην κοινή προσπάθεια για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας, αλλά και γενικότερα για την αναμόρφωση του Πειραιά.

Οπλισμένη με γνώσεις, νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά αποσκοπώ να βοηθήσω τον Βασίλη Μιχαλολιάκο ώστε ο Πειραιάς να παραμείνει μια πόλη καθαρή, να επανακτήσει την πολιτιστική του ταυτότητα και να γίνει μία πόλη ζηλευτή για όλους και όχι απλά ένα σταυροδρόμι που ενώνει βορρά και νότο, δύση και ανατολή. Μια πόλη που θα δίνει κίνητρο στους επιχειρηματίες να επενδύσουν σε αυτή ώστε να γίνει το πιο σπουδαίο λιμάνι της Μεσογείου. Για τον Πειραιά όπως τον οραματιζόμαστε εμείς οι νέοι άνθρωποι και όπως αξίζει να είναι.



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.