Πρώτος σε σταυρούς ο Γιάννης Μαστρονικόλας στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πρ. Πρόεδρος του Β΄ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά επί Αγραπίδη και νυν Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά καταγράφει ιδιαίτερη δυναμική από τη στιγμή που και επίσημα συμφωνήθηκε η κάθοδός του στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ο Γιάννης Μαστρονικόλας, εκλέχθηκε το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Πέτρο Μαντούβαλο ασκώντας δριμεία αντιπολίτευση στον Βασίλη Μιχαλολιάκο αρχικά. Τον τελευταίο όμως 1,5 χρόνο οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν αποκατασταθεί πλήρως, συνεπεία αυτού και η υποψηφιότητα Μαστρονικόλα με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου ''ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ''.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι αρκετά θετικές, με τον Γιάννη Μαστρονικόλα, ιδιοκτήτη των παραδοσιακών ζαχαροπλαστείων ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ, να καταγράφει πρωτιά μεταξύ των συνυποψηφίων του στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά.

Φαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα και επίσημα την υποψηφιότητά του (ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ) ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων έχει ξεκινήσει για τα καλά!


Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Πότε και πού θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του;