Βασίλης Μιχαλολιάκος: Πότε και πού θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και σε συνάντηση με το σύνολο των υποψηφίων, εκλεγμένων και μη, του συνδυασμού ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε το πότε και πού θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.
Πιο συγκεκριμένα, στο κλείσιμο της σύντομης ομιλίας του Δημάρχου Πειραιά προς τον πυρήνα του δημοτικού του συνδυασμού, ξεκαθάρισε το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά... και όχι μόνο για την επόμενη θητεία όπως τόνισε! Ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Πειραϊκού λαού στην παρούσα Δημοτική Αρχή.

Για λόγους συμβολικούς και όχι μόνο, επιλέχθηκε η Δευτέρα 31 Μαρτίου και η αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Η ίδια αίθουσα, στην οποία είχε πραγματοποιηθεί και η μεγάλη προεκλογική ομιλία στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Άρα, η προεκλογική περίοδος στον Πειραιά θα είναι αρκετά σύντομη, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου έως και την 16η του Μάη, μιας και στις 18 θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των Δημοτικών Εκλογών. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι θα μεσολαβήσει και το Πάσχα!

Πρακτικά λοιπόν, μιλάμε για προεκλογική περίοδο ενός μήνα!

Την αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!!