Υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου ο Σπύρος Σπυρίδων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου Πόρου ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook χθες Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014, ο Σπύρος Σπυρίδων.


O Σπύρος Σπυρίδων που σήμερα είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής γεννήθηκε στον Πόρο και διατέλεσε Δήμαρχος του νησιού από το 1991 - 2006.


Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

Αγαπητοί Συµπατριώτες 

Με βαθύ αίσθηµα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των µεγάλων δυσκολιών που θα συνοδεύουν την κάθε µέρα της επόµενης Δηµοτικής περιόδου, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά µου για Δήμαρχος του Νησιού µας και τις όποιες δυνατότητες και εµπειρίες απέκτησα, στην υπηρεσία του τόπου µας. 

Στην απόφασή µου αυτή µε οδήγησε: 
• Η αγάπη µου για τον τόπο που γεννήθηκα, µεγάλωσα τα παιδιά µου, και υπηρέτησα με όλες µου τις δυνάµεις, δηµιουργώντας µαζί σας υποδοµές, σχολειά, πολιτισµό, κοινωνικές δοµές, έργα και δράσεις που αναµόρφωσαν και πρόβαλαν το νησί µας, αλλά πάνω απ' όλα σφυρηλατώντας την ενότητα και την κοινωνική γαλήνη. 

• Καθώς και η ισχυρή πεποίθηση ότι ακόµη και στις δύσκολες εποχές που ζούµε, σε ευλογηµένες περιοχές σαν την δική µας, µπορούµε να φανούµε χρήσιµοι και ωφέλιµοι στην κοινωνία, να αντιστρέψουµε τη φθίνουσα πορεία της τοπικής µας οικονοµίας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά µας πλεονεκτήµατα. 

Μπορούµε να αντισταθούµε στους καιρούς. Να αλλάξουµε πράγµατα. 

Να ξαναδώσουµε την αισιοδοξία και την ελπίδα στους απογοητευµένους συµπολίτες µας. 

Με αποφάσεις που στη λήψη τους θα συµµετέχει η κοινωνία, και θα τις χαρακτηρίζει η σύνθεση, αλλά και η αποφασιστικότητα στην εφαρµογή κάθε µέτρου που ωφελεί τον τόπο, αγνοώντας το όποιο πολιτικό κόστος. 

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια δεν χωρούν ανώφελες αντιπαραθέσεις. 

Ο δοκιµαζόµενος σκληρά συνάνθρωπός µας προσδοκά µια καλύτερη µέρα, αδιαφορώντας για τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός µας. 

Προσωπικά έχω διαγράψει κάθε µορφή αντιπαλότητας πολιτική ή προσωπική. 

Είναι χρέος µας να ενώσουµε τις δηµιουργικές δυνάµεις του τόπου µας. 
Ενωµένοι µπορούµε να εµπνεύσουµε και να απελευθερώσουµε τις αστείρευτες δυνάµεις που κρύβει η κοινωνία µας και ζητούν διέξοδο να εκφραστούν και να δηµιουργήσουν. 

Η επιστολή µου αυτή αποτελεί ένα ανοικτό κάλεσµα σε όσους νιώθουν την ανάγκη να στρατευτούµε σ' αυτή την µεγάλη, δύσκολη αλλά και ωραία προσπάθεια. 

Μαζί µπορούµε να τα καταφέρουµε. 

Με κάθε ειλικρίνεια 

Σπύρος Σπυρίδων